Kamma har for ett brollop

Min kusin älskar att leka med hår, du kan slå henne i timmar och borsta hennes hår. Hon är verkligen inblandad, som vill göra hela utseendet perfekt, kan hon förbättra ett flätat dussintal gånger, ibland förbereder hårbågar för dem eller fäster dem med klipp. Han värderar skolpresterande mycket och skapar dem. Hennes nya roll Princess Joker var också kul och jag skulle vilja ha en perfekt frisyr och klänning. I början försvann min mamma hennes lilla flätor med band som var fästade på dem. Då sade den perfekta elvaåringen nej nej, inte en gång. Jag blir snyggare i lockigt hår ... och det började. En halvtimme förvaltning och modellering. Hon såg vacker ut som en stor drottning. Men när det händer med bortskämda tjejer, ändrade hon sig ganska snabbt. Förutse inte med nutiden, att nästan två timmar har gått sedan början av att komma in i arbetet. Oväntat ... helt förändrade utsikten, och i hennes tal låter det nästan så mycket. "Inte, jag gillar inte det, jag kommer inte ihåg något som en prinsessa, vilken hennes flicka är mycket som". Hon uppfann en ny frisyr, tuckade hennes hår i rollen som en fylld coca. Eftersom vi naturligtvis, som hon sa ovan, redan har en incheckning i planeringen av hennes hår, så gick vi alla väldigt bra tillsammans. Hennes mamma på samma sida av mig och en annan tjugo var redo.

Vivese Senso Duo Shampoo

Jag rekommenderar bubu-butikshårklipp