Ofodda barn dop

För en stor andel människor, särskilt unga kvinnor, är kurshantering den största utmaningen de har att möta. Det är ganska tydligt - vi får vår viktiga utbetalning i livet, vilket förordnar oss att vara astronomiskt höga. Men efter några (ibland även efter en del avresa till butiken verkar det dock att så mycket till slutet av månaden hade vi så lite kontanter att vi i innehållet efter att ha betalat räkningarna inte har råd med något under perioden. Exemplet jag citerade kan vara överdrivet, men jag kommer att ge mig själv till något - efter min första diet var jag ordentligt i den här formen. Och hon fick snabbt veta vad effektiv kostnadshantering handlar om. Vilka är mina tips?

Lista dina prioriteringar.Så det finns ingen hemlighet - det finns viktiga och viktigare saker i världen. Det är viktigt att köpa en varm tröja för vintern, men det är viktigare att betala fakturan för rökning i rummet. Det är viktigt att lösa kvällen med pojkarna till middag, men det är viktigare att nästa morgon är frukost i kylen. Fall kan multipliceras på obestämd tid och de fortsätter till det sista för att förstå vilka som är prioriteringarna för att bestämma din inkomst. Det är en god vana att komma in på webbplatsen, för vilken vi i månads möjligheter nödvändigtvis måste spendera pengar, beräkna hur mycket vi kommer att behöva ge för mat och transport och ställa in ett visst belopp som vi tänker spara för en regnig dag.Har besparingar.Som jag skrev i föregående punkt är det naturligtvis oerhört viktigt att skapa ytterligare kapital. Därför finns det inga höga belopp i början, men jag vet från forskningen att absolut vanligtvis vid den punkt där jag gör ytterligare besparingar och efter en månad med avbetalningar och överskott gick jag till noll kommer det att finnas någon slumpmässig situation som ger mig att jag kommer att behöva extra kontanter. Och detta öppnar upp för gråt, tandknutning och lovar att jag aldrig kommer att leda till att hitta mig själv utan pengar igen.

Vad och om vi har mer kapital, men vi vet inte när vi ska investera det? I det här fallet är det nödvändigt att spåra börsen, se erbjudandena på positioner i banker eller en sådan marknadsförare som kommer att säga var vi ska placera kontanterna.